...

Afvallen met een virtuele maagband

Hoe werkt de virtuele maagband en hoe effectief is hypnose

Gemiddelde leestijd: 19 minuten

Een virtuele maagband doet de kilo’s als sneeuw voor de zon verdwijnen.

“Ja hoor”, ik hoor het je denken. Dit klinkt te mooi om waar te zijn… 

En toch zijn de ervaringen ronduit positief.

Hoe komt het dat de virtuele maagband zo succesvol is en dat honderden mensen kilo’s afvallen?

We leggen je uit hoe het werkt, waarom het werkt en hoe jij kunt beginnen. 

Want ook jij kunt tientallen kilo’s verliezen. 

Oh en we hebben ook nog een leuke korting voor je! Laten we beginnen!

Liever direct beginnen?

 

met de actie code KOOPNU150YT krijg je alleen vandaag nog €150  korting!!

 

CLAIM JE KORTING

Wat is hypnose?

Hypnose is een staat van ontspanning waarin je bewustzijn volledig ontspant waardoor er toegang ontstaat tot je onderbewuste. 

Veel mensen hebben een negatief of zelfs angstig beeld bij hypnose. Dit komt omdat het vaak gebruikt werd in de entertainment wereld en neer gezet weer als iets magisch of boven natuurlijks. Maar dat is niet terecht. Hypnose is namelijk een vorm van totale ontspanning, van lichaam en geest. 

Hypnose maakt je los van je alledaagse zorgen door volledig in ontspanning te komen.  Doordat je in zo’n diepe ontspanning komt is je onderbewustzijn beter in staat om nieuwe creatieve inzichten te geven op bestaande situaties. Zo kun je je brein dus leren anders om te gaan met gewoontes. 

Wat gebeurt er als je onder hypnose bent? 

Hypnose is dus eigenlijk een vorm van diepe ontspanning. Je bent wel wakker en ook zeker niet bewusteloos. Door deze staat van ontspanning neemt je onderbewuste makkelijk opdrachten of suggesties aan van degene die je onder hypnose brengt.  Zo kan hypnose dus helpen om hardnekkige patronen te doorbreken. 

Veel mensen ondervinden dagelijks problemen waar geen medicijn tegen is op gewassen. Zoals bijvoorbeeld verslavingen of angsten. Hypnose kan hierbij helpen doordat veel van deze problemen voor komen uit je onderbewuste gedachtes.  Je brein kan bijvoorbeeld de associatie hebben dat als je veel eet je je beter voelt, en dat triggered jouw bewuste gedachte dat je meer moet eten, terwijl dit eigenlijk een fout patroon is in jouw onderbewuste.

Is hypnose gevaarlijk? 

Doordat hypnose vaak negatief of als iets bovennatuurlijks word weggezet hebben veel mensen een angst voor hypnose. De angst op de controle op je eigen lichaam en geest te verliezen. 

Dit is absoluut niet nodig, hypnose is namelijk een heel natuurlijk verschijnsel. Je lichaam brengt zichzelf soms in een hypnose door bijvoorbeeld te dagdromen. Je focust dan alleen nog op wat er in je lichaam afspeelt en de buitenwereld gaat volledig langs je heen. 

Benieuwd hoe ook jij kilo's kunt verliezen met hypnose? Probeer dan de gratis hypnose sessie. 

Hoe kan ik afvallen met hypnose?

Afvallen door middel van hypnose is mogelijk doordat je onderbewuste patronen gaat doorbreken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jouw onderbewuste eten associeert met je goed voelen, terwijl dit niet zo is. 

Ook zijn er andere onderbewuste connecties die jouw brein misschien heeft gemaakt die er toe leiden dat je meer eet dan nodig is en je daarom dus ook niet kunt afvallen met gewoon diëten.

De hypnose gaat jouw onderbewuste beïnvloeden en daardoor creëer je nieuwe gezonde gewoontes. 

In het programma “slank met een virtuele maagband”  ga je doormiddel van hypnose leren hoe jij deze patronen kunt door breken. De hypnose gaat je begeleiden naar een gezondere leefstijl en leer je bewust en onbewust betere keuzes te maken. 

Afvallen met hypnose: een state of mind: 

  • Je gedachten en overtuigingen krijgen van een slank en gezond persoon

  • Zelf de controle hebben over je emoties en eetgedrag

  • Gezonde keuzes gaat maken die goed zijn voor jouw lichaam een geest

  • Voel je weer goed in je eigen lichaam

  • Val blijvend af! Geen jojo effect

afvallen met hypnose

Afvallen met een virtuele maagband, wat is het? 

De virtuele maagband is een hypnose programma dat je volledig begeleid naar een slanker en gelukkig persoon. Dit klinkt misschien wat zweverig maar het programma bestaat uit 7 modules met 43 lessen waarin je stap-voor-stap word begeleid door de hypnoses. 

het programma bestaat uit video’s, werkbladen, boeken en audio’s. De sessie leren je om bewust te worden van je gedrag en begeleiden je naar betere patronen en gewoontes.

Ook leert het programma je de signalen van je lichaam te herkennen zodat je ook beter naar je lichaam kunt luisteren. 

Afvallen met een virtuele maagband 

Naast de 7 modules ontvang je nog 4 bonus programma’s.  Waaronder het Slank en Gezond zonder dieet pakket. Dit pakket bevat 8 modules met 48 lessen. Die jouw alle technieken aanleren om je onderbewuste te beïnvloeden. 

Ook dit programma bevat hypnose sessie die jouw gedachtes, gedrag en emoties zullen omzetten tot positieve patronen. Zo leer je los laten en zul je merken dat er meer vrijheid en ruimte in je lichaam een brein ontstaat. 

Luister naar het persoonlijke verhaal van Greet:

Ben je benieuwd geworden? Schrijf je in voor de gratis webinar en leer meer!

Wie is Yvonne Thuijs? 

Het programma de virtuele maagband word begeleid door Yvonne Thuijs. Yvonne is een gecertificeerd hypnotherapeut, NLP trainer en coach. 

Yvonne heeft het zelf ook niet altijd makkelijk gehad maar besloot dat het roer om moest. Ze had elke dag het gevoel alsof ze met stenen in haar buik rond liep. Ze was vooral aan het overleven, angst voor financiële moeilijkheden, of dat haar kinderen zich niet fijn voelde.  Deze moeilijke gedachten resulteerde in een burn-out, daarna besloot ze dat het anders moest. 

Ze begon een zoektocht naar hoe je gelukkig word en hoe ze zichzelf beter kon voelen. Yvonne ontdekte de kracht van ons onderbewuste. Daarnaast volgde ze verschillende opleidingen en startte haar bedrijf brein-power.  Ze begon met trainingen over mindset en gezondheid, later volgde ook hypnosesessies en zo ontstond ook de virtuele maagband.

Wat zijn de ervaringen met de virtuele maagband?

Dat hypnose dus effectief is voor het ‘herprogrammeren’ van jouw gewoontes is wel gebleken. Lees en luister hier de verhalen van deelnemers van het virtuele maagband programma.

Sinds eind augustus’20 ben ik bezig met afvallen d.m.v. de virtuele maagband. Heel rustig aan, ben ik nu al 16 kg afgevallen!

Het gaat écht om je eigen mindset, het is een bewustwording, en hoe je met zaken of emoties omgaat. Ik stond altijd op de automatische piloot, kon wel zeggen wat ik voelde, maar was dat ook zo?of zei ik het ‘gewoon’?

Het kon altijd beter anders faalde je (dacht ik). Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een forse burn out. Ik ben met (online / digitaal) hypnose begonnen om weer te leren voelen en me meer bewust te worden van waarom ik doe zoals ik doe of ben zoals ik ben, én omdat er best wat (emotie) kilo’s afmochten (30kg) kwam ik uit op de VMB.

Je moet wel door het hele proces en de oefeningen doen (dus niet alleen luisteren, maar huiswerk opdrachten maken om inzicht (letterlijk) te krijgen), en je hebt een jaar lang beschikking tot de audio’s. Dit helpt me goed. Heel rustig aan gaan de kilo’s eraf, ik voel me goed, heb meer energie en ben me meer bewust van alles i.pv te overleven.

Pluspunt is Yvonne haar stem tijdens de sessies (probeer maar eens te luisteren naar een stem die je irriteerd… ;-))

Kortom, het is géén wondermiddel, je moet er echt zelf wat voor doen, maar dan lukt het je ook!

Waarom 4 sterren? Omdat ik nog niet bij mijn einddoel ben 🙂

-Karin

Ik ben een paar maanden geleden met Yvonne in contact gekomen en heb een hypnose sessie bij haar gehad (een maagband )Ik was al jaren bezig met afvallen al heel veel diëten gehad maar dat  ging 2a 3 weken goed of ik viel al in mijn oude patroon terug eten eten en nog eens eten maar naar mijn eerste hypnose werd ik bewust dat ik niet de hele dag meer aan eten dacht en dat ik mijn bord met eten niet meer leeg at vol is vol en dat ik rustig at beter kauwde en genoot van mijn eten ben nu 10 kg kwijt en ga voor de volgende 10 ik snoep niet meer en eet geen tussendoortjes meer het kost me geen enkele moeite vol me fitter ben gaan sporten heb meer energie ik ben heel blij dat ik dit gedaan heb en zeker een aanrader en ik vindt Yvonne super en ik voelde me zeer op mijn gemak bij haar een warme persoonlijkheid

– Greet

ik heb 10 dagen geleden een virtuele maagband gezet en nu al 6 kilo kwijt😁. Meer energie, beter slapen, niet echt honger gehad. Kortom ik ben super blij dat ik het heb aangedurfd

– Natasja

Na enige twijfel en overleg met Yvonne had ik de keuze: of een echte maagband of een virtuele. Mijn gezondheid stond op het spel, zo dik was ik. Ik heb het hele programma gevolgd. En het is gewoon leuk om te doen. Dit is het resultaat: 20 kilo kwijt en ik voel me zo veel beter en in controle over mijn eetgedrag. Bedankt Yvonne, mijn leven is veranderd.

– Tessa

Het virtuele maagband pakket

Module 1 – 2 Minset boost met hypnose sessies

In deze module ligt de focus op het veranderen van je mindset. Je leert denken als een gezond en gelukkig persoon, waardoor je automatisch beter keuzes maakt.  Je leert dit doormiddel van tools en technieken maar ook hypnose sessies gaan jou begeleiden.

module 1 virtuele maagband
module 2 virtuele maagband

Module 3 – 7 de Virtuele maagband – hypnose sessies (module 1 t/m 7 €547)

In deze 4 modules onderga je de virtuele maagband hypnose sessies.  Hierbij ga je ook aan de slag met werkboeken en leer je je lichaam en je bewuste gedachte wanneer je vol bent en je dus stopt met eten.  Je leert weer controle krijgen over je gewoontes en eetgedrag. 

Bonus 1: gedachten en emoties in controle (€ 97)

In deze bonus leer je doormiddel van NLP, matrix en EFT technieken je onbewuste gedachtes te beinvloeden. De sessies focussen op transformatie naar wie je wilt zijn en je leert gedachten en emoties te controleren. 

bonus 1 virtuele maagband
bonus 2

Bonus 2: Mentale en Fysiek gezondheid (€67)

Zelfhypnose sessies die focussen op rust en acceptatie. Sommige dingen in het leven kun je nou eenmaal niet veranderen, toch spenderen we veel van onze energie aan dit soort dingen. In deze sessies leer je dit loslaten en te focussen op de dingen die je wel in de hand hebt.  De sessies richting zich daarnaast op een gezond immuumsysteem, zelfvertrouwen en dankbaarheid. 

Bonus 3: Slank, gezond en gelukkig (€97)

Bonus 3 bestaat uit 8 modules met 49 lessen, de lessen geven je tips, handvatten en technieken om gezonde en bewuste keuzes te maken.  Door keer op keer deze bewuste keuzes te maken veranderen deze patronen in gewoontes en word het een tweede natuur.

bonus 3
bonus 4 virtuele maagband community

Bonus 4: Online coaching en de besloten community 

In de besloten community kun je al je vragen stellen aan andere deelnemers en aan Yvonne zelf. Yvonne deelt tips, tools en houd regelmatig live sessies zodat je je vragen kunt stellen. De community is een enorme stok achter de deur, je kunt elkaar helpen en motiveren. Ervaringen delen en resultaten

Totale waarde €805

Je krijgt het totale pakket nu voor €547! inclusief alle bonussen ter waarde van €258

virtuele maagband totaal

Liever direct beginnen?

met de actie code KOOPNU150YT krijg je alleen vandaag nog €150  korting!!

 

Je betaald dus geen €547 maar €397

CLAIM JE KORTING

Deze aanbieding loopt af over

0
dagen
0
uren
0
min
0
sec

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *